Suunnitteilla pentuja

Cairnterrierin pentuja suunnitteilla!

Seuraavat cairnterrieripentueet on suunnitteilla syksylle ja talvelle. Seuraavan pentueen luovutus ajoittuu todennäköisesti loppusyksyyn ja sitä seuraava pentue alkuvuoteen 2021. Tarkempi ajankohta päivittyy, kun näemme miten juoksut ja astutus ajoittuvat. Ilmoitamme yhdistelmästä ja urosvalinnoista myöhemmin lisää.

Tuleviin pentueisiin etsimme yhteistyökykysiä sijoituskoteja narttupennulle. Ensisijaisesti kohtuuetäisyydellä Akaasta ja mielellään jo hieman koirakokemusta ennestään. Jos olet sijoituksesta kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Huom! Kun tiedustelet meiltä pentua, liitäthän sähköpostiisi koko nimesi ja puhelinnumerosi. Kerro lisäksi myös hieman tietoja itsestäsi ja harrastustaustastasi, mitä odotat pennulta/ millasta pentua etsit, mihin lajiin ym. Myös puhelimitse tapahtuvien tiedustelujen jälkeen kannattaa laittaa lyhyt viesti/viittaus ja yhteystiedot sähköpostiin, niin ne säilyvät meillä tallessa.

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää