Fabirron sivuston päivitystä

Share on facebook
Share on twitter

Fabirron sivusto on ollut (liian) pitkään päivittämättä. Hajonneeseen koneeseen jäi luvattoman paljon matskua, joten oli otettava ’härkää sarvista’ ja aloitettava alusta tämä ikuisuusprojekti. Onneksi jotain oli tallella ja osa kuvista palvelimella, niitä kun ei mistään muualta enää saa. Pikkuhiljaa yritellään laitella sivustoa ajan tasalle ja painovirhepaholaisia ja tai joitain toimimattomuuksia saattaa ilmetä. Jos huomaat jotain olevan ihan vinksallaan, laitappa viestiä vaikka whatsappin kautta, linkki löytyy yhteystiedoista ja footerista.

Pitkä väli uutisten päivittämisessä, mutta facebookista ja instagramista löytyy postauksia, joten kannattaa seurata myös sieltä mitä meillä tapahtuu 🙂

2 months ago

Kennel Fabirron

❗️Luento

👉 Suojelukoiran kouluttaminen / Sauli Vatanen 👈
- teoriapaketti "pennusta aktiiviseksi suojelukoiraksi"

Hyvinkäällä. Spl Itäuusimaa ry:n kenttä
9.2.2020 klo 10:00 Itun maja

15€ / henkilö
Sitovat ilmoittautumiset spl.itauusimaa@outlook.com
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Kennel Fabirron

Omaa ohjaajaa etsii Fabirron Narro.

Viikkoja varattuna ollut Narro etsii valitettavan myöhäisen peruuntumisen vuoksi uudelleen omaa ohjaajaa. Kova halu olisi pitää lupaava pentu itsellä, mutta treenaamisen ajankäytön kannalta se ei ole ehkä paras vaihtoehto pennulle, vaikka muuten laumaan tuntuu sopivankin hyvin.

Narro on kohtuullisen vilkas temperamentiltaan. Se syttyy hyvin saalisleikkiin ja on todella ahne ja aktiivinen ihmiselle. Vaikuttaa erittäin koulutuskelpoiselta aihiolta. Menee rohkeasti vieraissa paikoissa. Narro on nyt myös alkanut harjoittelemaan autoilua ja ympäristöoppia ja käynyt tutustumassa reenihalliin.

Etsimme Narrolle tavoitteellisesta harrastamisesta kiinnostunutta ja jo mielellään harrastuskokemusta omaavaa ohjaajaa. Pelkäksi pihavahdiksi tai sohvan koristeeksi emme sitä ole antamassa.

Narro on asianmukaisesti tunnistusmerkitty, rekisteröity, madotettu ja eläinlääkärin tarkastama (tarkastuksella ei mitään huomautettavaa) ja lisäksi sillä on Agrian Piilevien vikojen vakuutus.

Jos etsit lupaavaa harrastuskoiran alkua, ota yhteyttä! kennel@fabirron.com / 0456306540 tai 0408304404

Sukutaulu
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI41388/15&ReknoI=FI21063/13

Saa jakaa!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää