N-pennut syntyneet

Share on facebook
Share on twitter

Pennut tupsahtivat maailmaan kohtuullisen nopsakkaan tahtiin keskiviikkoiltana kokoonpanolla 4 urosta ja 2 narttua <3 Kaikki ovat hyvän kokoisia ja oikein terhakoita palleroita.

Onnellisen emän hoitaessa pentulasta kuuluu tyytyväistä tuhinaa. Maitobaarissa hörpitään tasaiseen tahtiin ja välissä vedetään porukalla kunnon tirsat . Fira on mahtava emä pennuilleen <3

2 days ago

Kennel Fabirron

Omaa ohjaajaa etsii Fabirron Narro.

Viikkoja varattuna ollut Narro etsii valitettavan myöhäisen peruuntumisen vuoksi uudelleen omaa ohjaajaa. Kova halu olisi pitää lupaava pentu itsellä, mutta treenaamisen ajankäytön kannalta se ei ole ehkä paras vaihtoehto pennulle, vaikka muuten laumaan tuntuu sopivankin hyvin.

Narro on kohtuullisen vilkas temperamentiltaan. Se syttyy hyvin saalisleikkiin ja on todella ahne ja aktiivinen ihmiselle. Vaikuttaa erittäin koulutuskelpoiselta aihiolta. Menee rohkeasti vieraissa paikoissa. Narro on nyt myös alkanut harjoittelemaan autoilua ja ympäristöoppia ja käynyt tutustumassa reenihalliin.

Etsimme Narrolle tavoitteellisesta harrastamisesta kiinnostunutta ja jo mielellään harrastuskokemusta omaavaa ohjaajaa. Pelkäksi pihavahdiksi tai sohvan koristeeksi emme sitä ole antamassa.

Narro on asianmukaisesti tunnistusmerkitty, rekisteröity, madotettu ja eläinlääkärin tarkastama (tarkastuksella ei mitään huomautettavaa) ja lisäksi sillä on Agrian Piilevien vikojen vakuutus.

Jos etsit lupaavaa harrastuskoiran alkua, ota yhteyttä! kennel@fabirron.com / 0456306540 tai 0408304404

Sukutaulu
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI41388/15&ReknoI=FI21063/13

Saa jakaa!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Kennel Fabirron

Puppies having fun 💕 🐾 💕 #firagsd #gsdpuppies #gsdpuppy #blackandtangsdpuppy #saksanpaimenkoiranpennut #käyttölinjainensaksanpaimenkoira #saksanpaimenkoiranpentuja #deutscherschäferhund #welpen #schäferhund #brukshund #schäfervalpar #workingk9 #workinglinegsd #igp #schutzhund #saksanpaimenkoira #sakemanni #sportdog #k9 #workinggsd #workinglinegermanshepherdpuppy #happypuppy #cutepuppies #pennut #ihanapentuaika #instapuppy #KennelFabirron #FabirronFira #BacteroidesJabo ... See MoreSee Less

View on Facebook

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää